0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Ne spreglejte

Prihodnost pripada izkušnjam

Večja vključenost starejših zaposlenih za izboljšanje konkurenčne prednosti in uspešnosti podjetji

Do sredstev za razvoj starejših zaposlenih

V pripravi je razpis ASI - Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile, ki bo tudi tokrat namenjen razvoju strategij za posodabljanje kadrovske politike, predvsem v povezavi z usposabljanje in razvojem kompetenc starejših zaposlenih.
 
Naš psihološki center odpira vrata k razvoju strategij za posodabljanje kadrovske politike. Ta projekt posebno pozornost namenja usposabljanju in razvoju kompetenc starejših zaposlenih, s čimer se neposredno odzivamo na potrebe sodobnega delovnega okolja.
 
Izberite kvalitetnega zunanjega sodelavca in si povečajte verjetnost za uspeh na razpisu.

Izbira kvalitetnega zunanjega sodelavca je ključna za uspešno pridobitev sredstev javnega razpisa ASI. Z našo podporo boste prihranili dragoceni čas, ki bi ga sicer namenili obsežnemu procesu od prijave do končnega poročanja. Naše bogate izkušnje z različnimi razpisi ASI nas postavljajo v idealen položaj, da vam ponudimo strokovnost in celovito izvedbo projekta, ki bo prinesla koristi tako vašemu podjetju kot vašim zaposlenim.

Pretekli projekti ASI so pokazali, da se pogoji prijave in financiranja od razpisa do razpisa nekoliko spreminjajo, vendar je bila osrednja usmerjenost vedno razvoj kompetenc starejših zaposlenih z namenom njihove daljše delovne aktivnosti, izboljšanja zdravja in splošne uspešnosti.

Usposabljanje starejših zaposlenih za kvalitetno in aktivnejši delovno dobo, ki je pred njimi

Naše delavnice in programi so osredotočeni na praktične ukrepe, ki koristijo starejšim zaposlenim. S tem ne le spodbujamo njihovo kvalitetno in aktivno delovno dobo, ki je še pred njimi, ampak tudi zagotavljamo, da so popolnoma vključeni v delovni proces, kar pripomore k njihovi osebni in poklicni rasti. Razvoj ključnih kompetenc za osebe starejše od 45 ali 50 let je temelj za celostno kadrovsko strategijo, ki krepi uspešnost podjetja in zagotavlja, da so zaposleni ne le vključeni, ampak se tudi počutijo koristni in cenjeni.

Z izbiro nas kot vašega partnerja v projektu ASI boste korak bližje k izpolnjevanju te vizije, ki prinaša medsebojne koristi in krepi vaše podjetje od znotraj navzven.
 
Iz izkušenj tudi vemo, da si želijo biti vključeni, da imajo veliko izkušenj in znanja, da so odgovorni in zelo zanesljivi ter da se želijo počutiti koristne.

Krepitev kompetenc:

 • Digitalne kompetence (bazične, napredne) ter kompetence povezane z Umetno Inteligenco
 • Medosebni odnosi, komunikacija ter timsko delo
 • Razvoj čustvene inteligentnosti
 • Razumevanje in obvladovanje stresa
 • Krepitev kreativnosti in inovativnosti
 • Čuječnost in kako jo umestiti v delovno okolje
 • Upravljanje s časom in postavljanje prioritet
 • Generaciijske spremembe in naše vloge
 • Razvoj organizacijske kulture in prispevek posameznika
 • NLP pristopi
 • Coaching
 • Dihalne tehnike in tehnike sproščanja
 • Joga obraza in aktivacija uma
 • Ostale tehnike in metode za osebnostni, karierni razvoj, dvig motivacije ter razvoja mehkih veščin
   
 
PLUS REŠITVE - VAŠ ZANESLJIV PARTNER

Želim svojo ponudbo

NAZAJ
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×