0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

dr. Darja Potočnik Kodrun

Univerzitetna diplomirana psihologinja, z več strokovnimi izpiti, opravljenim študijem transakcijske analize in kognitivno vedenjske terapije.

Poleg svetovalnega in terapevtskega dela, izvaja tudi psihodiagnostične ocene in psihološka testiranja. Vodi certifikacijo za izvajanje digitalnega psihometričnega ocenjevanja z orodjem, ki ga je razvila za kadrovsko področje. Njeno trenutno poslanstvo je zavzemanje za duševno zdravje na delovnem mestu, ki ga na preventivni ravni v obliki delavnic in projektov širi predvsem med mlade na začetku karierne poti. Je članica komisije za usmerjanje otrok s posebnimi potrebami.

Psihoterapevtska znanja ima iz partnerske in družinske terapije, ter nudi tudi psihološko pomoč in podporo otrokom in mladostnikom ter njihovim družinam. Redno se udeležuje različnih konferenc, okroglih miz ipd. ter je avtorica in soavtorica več strokovnih in znanstvenih del in člankov, ter psihodiagnostičnih sredstev. Je članica Sekcije za psihologijo dela in organizacije pri Društvu psihologov Slovenije in Društva kognitivno vedenjskih terapevtov. 

Področja dela so: duševne težave povezane s kroničnimi boleznimi, funkcionalne motnje, vedenjske in čustvene težave, anksiozne motnje, depresija, vzgojno svetovanje, ter programi za izboljšanje samozavesti ter asertivnosti.

 

Tadeja Štravs

mag. psihologije

Anamarija Toth Kostevc

univ. dipl. psihologinja, spec. ZDT, MBA

Evija Evelin Zavrl

mag. psihosoc. pom.

dr. Darja Potočnik Kodrun

univ. dipl. psih.

Teja Bandel Castro

univ. dipl. psih., mag. ZDT, spec. klinične psihologije

Hermina A. Nur

spec. zdravstvene psihologije, psihoterapevtka

Adrijana Molan

Certificirana hipnoterapevtka, RTT praktik

Andreja Pfeifer Auer

dr. dent. med., specializantka transakcijske analize

Aleksandra Kušić

univ. dipl. soc. pedagoginja., NLP psihoterapevtka

Špela Osojnik

absolventka mag. psihologije
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×