PLUS REŠITVE

Naš začetek delovanja sega v leto 2007. Takrat, še pod nazivom Zasebna psihološka ordinacija, smo delovali kot zasebnik na področju psihološkega svetovanja in psihoterapije posameznikom in družinam ter izvajali smo psihološke preglede za različne potrebe posameznikov.

 

Zaradi povečanja potreb in diverzifikacije ponudbe smo znanja nadgrajevali in dopolnjevali s specializacijama na področjih, ki zajemajo storitve za podjetja in organizacije ter na področjih indivdualne pomoči in psihoterapije. Na osnovi tega so se razvila sodelovanja z javnimi zavodi, podjetji ter ostalimi organizacijami.

Tako, že od leta 2011 večina našega dela temelji na delu s podjetji iin organizacijami, kar zajema storitve od različnih analiz do izvajanja aktivnosti za izboljašnje organizacijske klime in uspešnosti poslovnih procesov. Povečali pa smo tudi ponudbo posameznikom.

 

Skozi lete se je naš tim tudi povečeval in hkrati smo stkali dobra sodelovanja z večjim številom zunanjih sodelavcev. Skupaj delujemo kot harmoničen tim, ki sledi načelom strokovnosti. Le tako zmoremo podjetjem, organizacijam in posameznikom ponuditi kvalitetne storitve, kar nas je privedlo do tega, da smo stakli dolgoročna sodelovanja.

Spoznajte naš tim

profilna slika TŠ.jpg

mag. psihologije

3_edited.JPG

univ. dipl. psihologinja,

spec. ZDT, MBA

Teja-rezano.jpeg

psihologinja, mag. ZDT,

spec. klinične psihologije 

Amina Nur.jpg

spec. zdravstvene psih.,

psihoterapevtka

Evija Evelin Zavrl slika.JPG

mag. psihosoc. pom.