0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Ne spreglejte

Kako preŽIVETI kot najstnik?

Ko skrbimo za neke osnove zdravega življenja mladostnika, si vzamemo čas za skupno preživljanje časa, smo zgled pri izražanju čustev in mu postavljamo jasne meje, ga s tem podpiramo pri zdravem razvoju.
 
Vsekakor pa je včasih kljub temu, da se držimo nekih splošnih načel, kako delovati ob mladostniku oziroma v korist njega in tudi v podporo sebi, težko, se ne znajdemo.
 
Starši, preprečite duševne stiske mladostnika ter ga vpišite v svetovalno skupino »Kako preŽIVETI kot najstnik«.

Kdaj je alarmantni znak, da mladostnik potrebuje dodatno podporo?

Kaj bo mladostnik pridobil z vključitvijo v skupino?

Srečanja skupine bodo potekala v stilu pogovorne skupine, z uporabo različnih tehnik in metod, kjer bodo mladostniki spodbujeni, da izrazijo svoja razmišljanja, strahove in skrbi.

Poleg tega, da se bodo počutili slišane in sprejete, jih bo svetovalka vodila v pogovoru, da bodo pridobili razumevanje svojega doživljanja ter vedenja. Spoznali bodo, kako se spopasti z neželenimi čustvi ter mislimi ter na ta način lažje ter bolj motivirano sledili življenju.

V neobsojajočem okolju bodo pridobili tudi podporo vrstnikov, uvid v izzive drugih mladostnikov in tako presegli občutek osamljenosti. Uvideli bodo, da njihovi izzivi niso tako nenavadni, kot so si zamišljali in da se še marsikdo sooča s podobnim. Predvsem pa, da obstajajo lahki načini za uravnoteženo popotovanje po življenju, ki jih bodo lahko uporabljali do konca svojega življenja.
 
Kdo bo skupino vodil?

Skupino bo vodila Evija Evelin Zavrl, magistrica psihosocialne pomoči, po kognitivno vedenjski modaliteti, certificiran coach nevrolingvističnega programiranja ter hipnoze. Evija ima številne izkušnje z vodenjem psihosocialnih skupin tako z mladostniki, ranljivimi skupinami kot tudi na področju karierne krepitve.
 
Kdaj bodo srečanja potekala?

Skupina bo potekala v 8 srečanjih, vsak drugi ponedeljek od 18.00 do 19.30, začenši z 14.3.2022.
Termini skupine: 14.3., 28.3., 11.4., 25.4., 9.5., 23.5., 6.6., 20.6.
 
Kje bodo srečanja potekala?

Srečanja se bodo izvajala v poslovnih prostorih Psihološkega centra Plus Rešitve, Hrastinska pot 43; 8250 Brežice.
 
Kdo se lahko udeleži skupine?

V skupino sprejmemo največ 10 mladostnikov starih od 14 do 19 let (če je star 13 let in ima velik interes je tudi vsekakor dobrodošel).

Vaša investicija

Cena za 8 skupinskih srečanj po 1,5 h, znaša 160,00 € (ddv vključen). Znesek se poravna po prijavi oziroma vsaj dva dni pred začetkom skupine (najkasneje 11.3.2022). Pri vključitvi dveh otrok, za drugega velja 10% popust.
 
Po prijavi boste prejeli podatke za plačilo na e-mail naslov, ki ga boste vnesli ob prijavi.

Možnosti plačila:
Z bančnim nakazilom preko UPN naloga
Z PayPal-om na sledeči povezavi https://paypal.me/Plusresitve
Z gotovino na sedežu podjetja Plus rešitve, Hrastinska pot 43; 8250 Brežice 
Za prijavo se vpišite v spodnji prijavni obrazec.

Pogosta vprašanja:

1. Kaj se zgodi, če se mladostnik kdaj ne more udeležiti skupine (je bolan, ima druge obveznosti)?
Če se zgodi, da je mladostnik kdaj zadržan in se ne more udeležiti srečanja, nam to sporočite vsaj 24 ur prej v kolikor je možno.

2. Ali se to odšteje od celotnega zneska plačila, če se mladostnik ne udeleži katerega izmed srečanja?
Ne. Plačilo se zakupi za paket in srečanj ni možno plačevati v smislu posameznih ur. Denarja tako zaradi manjkajoče prisotnosti ne vračamo.
 
3. Kaj potrebuje mladostnik za udeležbo v skupini?
Mladostnik ne potrebuje nobenih materialov, vse potrebno bo prejel na srečanjih. Potrebuje pa vsaj kanček želje, motivacije in interesa za spremembo oziroma boljše počutje in lažje doseganje ciljev.

4. Moj otrok še ni bil nikoli udeležen na podobnih skupinah in nima nobenega predznanja s področja osebne rasti. Ali se lahko vseeno udeleži skupine?
Skupina Kako preŽIVETI kot najstnik je namenjena tako popolnim začetnikom pri soočanju z osebnimi izzivi, kot tudi tistimi, ki so se kdaj podobnega že udeležili.
 
NAZAJ
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×