0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Storitve od različnih analiz do izvajanja aktivnosti za izboljašnje organizacijske klime in uspešnosti poslovnih procesov

PLUS REŠITVE

Naš začetek delovanja sega v leto 2007. Takrat, še pod nazivom Zasebna psihološka ordinacija, smo delovali kot zasebnik na področju psihološkega svetovanja in psihoterapije posameznikom in družinam ter izvajali smo psihološke preglede za različne potrebe posameznikov.
 
Zaradi povečanja potreb in diverzifikacije ponudbe smo znanja nadgrajevali in dopolnjevali s specializacijama na področjih, ki zajemajo storitve za podjetja in organizacije ter na področjih indivdualne pomoči in psihoterapije. Na osnovi tega so se razvila sodelovanja z javnimi zavodi, podjetji ter ostalimi organizacijami.

Tako, že od leta 2011 večina našega dela temelji na delu s podjetji iin organizacijami, kar zajema storitve od različnih analiz do izvajanja aktivnosti za izboljašnje organizacijske klime in uspešnosti poslovnih procesov. Povečali pa smo tudi ponudbo posameznikom.
 
Skozi lete se je naš tim tudi povečeval in hkrati smo stkali dobra sodelovanja z večjim številom zunanjih sodelavcev. Skupaj delujemo kot harmoničen tim, ki sledi načelom strokovnosti. Le tako zmoremo podjetjem, organizacijam in posameznikom ponuditi kvalitetne storitve, kar nas je privedlo do tega, da smo stakli dolgoročna sodelovanja.

Spoznajte naš tim

Tjaša Vajdetič

prof. spec. in rehabilitacijske pedagogike

Tadeja Štravs

mag. psihologije

Anamarija Toth Kostevc

univ. dipl. psihologinja, spec. ZDT, MBA

Evija Evelin Zavrl

mag. psihosoc. pom.

Teja Bandel Castro

univ. dipl. psih., mag. ZDT, spec. klinične psihologije

Hermina A. Nur

spec. zdravstvene psihologije, psihoterapevtka

Adrijana Molan

Certificirana hipnoterapevtka, RTT praktik

Andreja Pfeifer Auer

dr. dent. med., specializantka transakcijske analize

Aleksandra Kušić

univ. dipl. soc. pedagoginja., NLP psihoterapevtka

Špela Osojnik

absolventka mag. psihologije
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×