0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

PSIHOTERAPIJA IN SVETOVANJE

Psihoterapija in/ali svetovanje sta psihološka procesa, kjer preko pogovora dosegamo osebnostne, čustvene, vedenjske,... spremembe. Psiholog, svetovalec ali terapevt vodi pogovor po strokovnih načelih in smernicah z namenom čim hitreje doseči spremembo. 

Terapevt in/ali svetovalec je strokovno usposobljena oseba za izvajanje določene pogovorne obravnave, ki so namenjene posameznikom, družinam, partnerjem ter otrokom, mladostnikom in odraslim.

KDAJ POISKATI STROKOVNO POMOČ?
NAŠE STROKOVNO OSEBJE VAM PRI TEM LAHKO POMAGA.
 

OBLIKE PSIHOTERAPIJE

Kognitivno - vedenjska terapija

Opremi vas s tehnikami in metodam, s pomočjo katerih boste znali učinkovito obvladati težave, ki jih povzročajo panični napadi, fobije, depresija, anksioznost, stres...

Sistemsko - relacijska terapija

Primerna je za tiste, ki želijo izboljšati, vzdrževati in bolje razumeti medsebojne odnose ter učinkovito reševati konfliktne sitaucije.

Razvojno - analitična terapija

Spodbuja osebnostno rast, utrjuje pozitivno sampodobo in samospoštovanje ter vam pomaga pri soočanju z anksioznostjo, občutki praznine, motnjami odvisnosti...

Transakcijsko - analitična terapija

Je lahko individualna ali skupinska terapija, terapija parov in družine. Primerna je, če se srečujete s stiskami v nosečnosti ali starševstvu, s post-travmatsko stresno motnjo, ste v procesu izgube in žalovanja...

NLP psihoterapija

NLP tehnike pomagajo pri premagovanju strahu, tesnobe, travmatične izkušnje, stresa...

Hipnoterapija

Preko globokega sproščenega stanja omogoči spreminjanje starih vzorcev in prepričanj. Pomaga pri pripravi na porod, predelovanju notranje žalosti in jeze, iskanju smisla in življenjskega poslanstva.

Psihosocialno svetovanje

Lahko so individualna ali skupinska svetovanja, kjer preko svetovalnega pogovora pridobite vpogled vase ter lažje razrešite težave s katerimi se soočate.

Čuječnost (Mindfulness)

Tehnike in metode čuječnosti so uporabne v vsakdanjem življenju. Z njimi usmerite svojo pozornost in se naučite biti prisotni v danem trenutku.

Kontaktirajte nas

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×