0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Ne spreglejte

Superjunaki poletja

V Brežicah pripravljamo poletne enotedenske aktivnosti za otroke od 6 do 10 let, kjer bodo preko zabavnih in interaktivnih dejavnosti razvijali sposobnost prepoznavanja in izražanja čustev, pozitivno samopodobo, socialne veščine, občutek odgovornosti, sposobnost sprejemanja odločitev itd. 
Superjunaki poletja so bili zasnovani z namenom, da otroci bolje spoznajo sami sebe, socialne odnose, katerih del smo mi vsi, ter na ta način krepijo veščine, ki so potrebne za uspešno življenje. Skozi zabavne aktivnosti, vaje in igre se bodo učili o prepoznavanju in izražanju čustev, odgovornosti, sprejemanju odločitev, vztrajnosti in empatiji ter tako gradili svojo samopodobo in samozavest. Otroke bomo spodbujali k temu, da doživljajo svet z vsemi svojimi čutili in ga tako resnično doživljajo v celoti. Večina aktivnosti bo potekala na prostem oz. v temu primernih prostorih.
 
Poletne počitniške aktivnosti za otroke od 6. do 10. leta starosti bodo potekale med 18.7. in 22.7.2022 (prvi termin) in med 1.8. in 5.8.2022 (drugi termin) od 7:00 do 16.00 ure v Mladinskem centru Brežice.

PROGRAM:

1. DAN - NOTRANJE SUPERMOČI
S spoznavanjem svojega notranjega sveta čustev, misli in občutkov, bodo otroci preko zabavnih aktivnosti naučili sprejemati sami sebe, bolje se bodo znali izražati in razumeti druge ljudi, zmanjšale pa se bodo tudi njihove intenzivne reakcije (jeza, trma ali zapiranje vase). 

2. DAN - POGUM SUPERJUNAKA
Preko različnih aktivnosti bomo z otroci gradili njihovo samozavest in samopodobo, otroci se bodo naučili zaupati vase, sprejeti kritiko in premagati svoje strahove.

3. DAN - SUPERJUNAK VE, KAJ SI ŽELI
Dan bo namenjen usmerjanju vase, hvaležnosti in sreči. Otroci se bodo začeli zavedati, kaj jim je res pomembno v življenju, naučili se bodo izbirati dejavnosti, ki jih polnijo z zadovoljstvom, samozavestjo in močjo.
 
4. DAN - ČUJEČI SUPERJUNAK
Otroci bodo preko aktivnosti v naravi prebudili vseh pet svojih čutil. Namesto močnih dražljajev, ki običajno kar silijo v nas (gledanje televizije, mobiteli, videoigrice ipd.) se bodo naučili usmeriti vase in svet okoli sebe. To jim bo omogočilo začutiti svojo okolico, okrepiti čustva sreče, miru in zadovoljstva, občutki jeze, strahu, tesnobe in živčnosti pa se bodo zmanjšali.

5. DAN - KOMUNIKACIJA SUPERJUNAKA
Otroci se bodo naučili izražanja in komuniciranja na način, da so razumljeni in da slišijo tudi druge.  Hitreje bodo tudi sklepali prijateljstva in obdržali tista, ki v njih vzbujajo le najboljše. Znali se bodo postaviti zase in se uspešno soočati s konfliktnimi komunikacijami. Naučili se bodo bolj samozavestno govoriti ter izboljšali svoje veščine nastopanja, kar pa  jim bo v pomoč tudi v šolskih mesecih. 
 
Poletne počitniške aktivnosti za otroke od 6. do 10. leta starosti bodo potekale med 18.7. in 22.7.2022 (prvi termin) in med 1.8. in 5.8.2022 (drugi termin) od 7:00 do 16.00 ure v Mladinskem centru Brežice.
 
Cena: 180,00 € na otroka (vsak naslednji otrok 150,00 €)
 
ZGODNJE PRIJAVE do 25.6.2022: - 10% na prvega otroka

V ceno so že vključeni zajtrk, kosilo, prigrizki, material za izvedene aktivnosti in visoko usposobljeni strokovnjaki (psihologi, psihosocialni terapevti in ostali strokovnjaki).
Podatke za plačilo prejmete po prijavi otroka na počitniške aktivnosti.

Za dodatne informacije smo dosetel. št. 031 755 151 ali 040 755 111 oziroma elektronskem pisarna@plus-resitve.com.
Število mest je omejeno.​

Rok prijave: 13.7.2022
 
NAZAJ
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×