0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Ne spreglejte

Profesionalni prijatelj poslovnega okolja

Podjetništvo se včasih lahko čuti samotno. Ne glede na kateri poziciji ste, kot direktor podjetja, manager ali samostojni podjetnik. Navadno je tako, da vi nosite breme odgovornosti, vodite ljudi in jim nudite oporo. Na koncu pa ostanete sami, nikogar ni na spregled, ko to oporo potrebujete vi, ko vam ta teža odločitev začne krajšati spanec in postajate vse bolj nemirni.
 
Pa bi bilo včasih lahko tako enostavno se z nekom malo pogovoriti, predebatirati določene izzive, ki nastajajo v komunikaciji z zaposlenimi ali le povedati nekomu o teži odločitve, ki vas čaka. Tukaj bi prav prišel Profesionalni prijatelj, ki ga lahko pokličete in se z njim pogovorite tudi o vaših morebitnih novih ciljih.

Ko začnete delati na svojih ciljih, željah in dejansko zakorakate v spremembe, se začnejo oglašati vaša čustva, omejujoča prepričanja ipd., ki vam preprečujejo da bi hitro in lahkotno dosegli zastavljen cilj. Ta prepričanja navadno zvenijo v naši glavi kot “sigurno ta ideja ne bo dovolj uspešna”, “ne vem, kaj si želim”, “nimam časa”, “moja znanja so zastarela”, “spremembe so preveč naporne”, “sodelavci se bodo upirali spremembam”, “mislijo, da se grozen šef”, “nisem dovolj dober”, “za vse sem sam”, “preden se lotim sprememb, moram narediti še X stvari”.

In te misli seveda nato sprožijo plaz neželenih čustev, ki se nalagajo iz dneva v dan ter vas iritirajo, vam preprečujejo hitro in enostavno doseganje želenih ciljev ali sploh zavedanja, kakšno vizijo želite ustvariti za naprej, kakšni so vaši dolgoročni cilji.

Ko pride težavna stranka

Seveda se lahko pojavi tudi težavna stranka ali sploh ne težavna, pa vendar v vas vzbuja neka močna neprijetna čustva, ki vas ovirajo pri delu in vašem napredku z njo. Že vnaprej vas stisne v želodcu, ko vidite da vam je ta oseba poslala email, stopila skozi vrata ali pa se je predstavila v telefonskem pogovoru. 

Vi nato nesete ta iritirajoča čustva naprej, pri komunikaciji s sodelavci, drugimi strankami, poslovnimi partnerji in konec koncev domov. Vse to pa vpliva na kvaliteto komuniciranja in seveda doseženih kompromisov pri sklepanju posla, številu prodanih izdelkov ali storitev ter produktivnosti vaših sodelavcev in vas samih.
 
In vsi si želijo več sklenjenih poslov, več zadovoljnih strank, več prodanih izdelkov in bolj produktivno usmerjene sodelavce. 

Pojavi se tudi zamrznjeno čustvo

Včasih pa se najde kakšno zamrznjeno prepričanje, čustvo, ki je bolj trdovratno in zahteva več znanja in veščin, tukaj pa je seveda potrebno reševati na globljem nivoju. In če imate Profesionalnega prijatelja, vam ni potrebno za reševanje teh miselnih in čustvenih zastojev iskati še enega strokovnjaka. Profesionalni prijatelj je usposobljen, da vas usmeri skozi takšne zastoje, da premagate npr. strah pred neuspehom, prodajo in tako ponovno zadihate v vsej svoji samozavesti. 

Profesionalni prijatelj vam:

V pogovoru s Profesionalnim prijateljem, ne boste niti vedeli, kdaj ste "mimo grede" prešli oviro, ki vam je stala na poti doseganja vašega cilja.

Profesionalni prijatelj je strokovnjak tudi za mlade, zaposlene in ostale, ki se soočate z izzivi na osebnem in poslovnem področju.

 
Vaš profesionalni prijatelj
 
NAZAJ
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×