0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Organizacije potrebujejo nekoga od zunaj, da realno, objektivno in strokovno oceni zaposlene, njihovo funkcioniranje in vsesplošno stanje

DELOVNE ORGANIZACIJE

Velikokrat je izbira zunanjih svetovalcev in strokovnjakov za delovno organizacijo boljša, saj lahko bolj objektivno in realno pristopijo k sodelovanju. Hkrati pa je zunanji izvajalec specializiran za svoje področje, kar pomeni, da se izobražuje, dopolnjuje svoje veščine ter sledi specifičnim trendom.


Delo na področju delovnih organizacij zajema različne: ki skupaj kažejo trenutno stanje ter hkrati nakazujejo na področja, ki potrebujejo spremembe in ukrepe.

To daje osnovo za izdelavo strategij za razvoj zaposlenih ter akcijski načrt dela za izboljšanje in/ali spremembo organizacijske klime.
 
Sam akcijski načrt dela pa seveda zajema različne oblike delavnic, izobraževanj in aktivnosti, ki doprinesejo k nadgradnji in plemenitenju kompetenc ter k ugodni organizacijski klimi za doseganje zastavljenih poslovnih ciljev.

Pri celoti pa nam je ključno spoznati ozadje v delovni organizaciji, s čim se je delovna organizacija soočala v preteklosti in s čim se sooča sedaj, saj le -ako lahko pripravimo kvaliteten program aktivnosti, ki bodo privedle do napredka.
 
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×