0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook
Po končanem univerzitetnem študiju psihologije na Filozofski fakulteti v Ljubljani, je kmalu začela svojo samostojno pot. Od leta 2007 kot samostojna podjetnica deluje na področju psihologije. Sprva je njeno področje dela zajemalo psihološko svetovanje, po opravljenjem usposabljanju na Inštitutu za Medicino dela, prometa in športa, Na oddelku za psihologijo, pa je svojemu delu dodala tudi psihodiagnostična dela. Hkrati je opravila specialistični študij Zakonske in družinske terapije ter začela opravljati tudi delo psihoterapevta.

Preden jo je pot zanesla v tujino, je končala tudi mednarodni progrma MBA (Masters of business administration). Po vrnitvi iz tujine je odločno nastopila na pot podjetništva poleg aktivnega dela psihologa. Začela se je širitev storitev na podjetja in organizacije, kar je privedlo do potreb po novih sodelavcih.

Trenutno se predvsem ukvarja z vodenjem, selekcijo kadra, psihodiagnostiko ter projektnim delom ter razvija podjetje v smeri širitve sodelovanj.
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×