0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Hermina A. Nur

Psihologinja, svetovalka, psihoterapevtka z dolgoletnimi izkušnjami, mentorica študentom na več fakultetah, publicistka,  imetnica EUROPSY certifikata za strokovnost in kakovost na področju zdravstvene  oz. klinične psihologije, raziskovalka na področju ekonomske psihologije, izkušena strokovnjakinja s področja socialnega varstva. 

Psihoterapevtska znanja iz Razvojno analitične psihoterapije, vedenjsko kognitivne terapije ter logoterapije si je poleg usposabljanj v Sloveniji pridobila tudi na specializaciji v Nemčiji.

Ukvarja se s psihološkim svetovanjem in psihoterapijo odraslih na različnih področjih.  Njene specialnosti so na področjih mejnih osebnostnih motenj, dismorfije pri mladih, ostalih anksioznih motenj, terapije vseh vrst odvisnosti, svetovanja pri motnjah v spolnosti. Zadnje čase pa se intenzivno posveča in dodatno raziskuje pristope v gerontološki obravnavi in terapiji  pri starejših.  
Vodi tudi delavnice za izboljšanje samopodobe in samospoštovanja, intenziven trening čustvenega opismenjevanja in s tem povezano »šolo zdrave in zadovoljne vitkosti«, asertivne komunikacije ter še mnogo več. 

Poleg strokovnih znanj jo odlikujeta odlično poznavanje in sprejemanje sočloveka ter profesionalen in topel odnos.

Tadeja Štravs

mag. psihologije

Anamarija Toth Kostevc

univ. dipl. psihologinja, spec. ZDT, MBA

Evija Evelin Zavrl

mag. psihosoc. pom.

dr. Darja Potočnik Kodrun

univ. dipl. psih.

Teja Bandel Castro

univ. dipl. psih., mag. ZDT, spec. klinične psihologije

Hermina A. Nur

spec. zdravstvene psihologije, psihoterapevtka

Adrijana Molan

Certificirana hipnoterapevtka, RTT praktik

Andreja Pfeifer Auer

dr. dent. med., specializantka transakcijske analize

Aleksandra Kušić

univ. dipl. soc. pedagoginja., NLP psihoterapevtka

Špela Osojnik

absolventka mag. psihologije
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×