0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Hipnoterapija

Hipnoterapija – hipnoza po metodi RTT

Hipnoterapija po metodi RTT (Rapid Transormational Therapy) pomaga pridobiti notranje odgovore in nam omogoči spreminjanje starih vzorcev in prepričanj. Posameznika popelje v globoko sproščeno stanje, v katerem lahko dostopa do svoje podzavesti, ki nudi odgovore o temeljnem vzroku težave.

Po mnenju številnih psihologov, hipnoterapevtov in psihoterapevtov je metoda RTT zelo učinkovita, saj vsebuje tehnike hipnoterapija, NLP (nevrolingvističnega programiranja), psihologije in kognitivno vedenjske terapije. Pri tem vas popeljemo v globoko sproščeno stanje, ker se zavestno stanje oddaljuje in v ospredje pride podzavestno stanje. To je podoben občutek, ki ga občutite tik pred spanjem ali tik preden se zbudite.
Kot hipnoterapevt vas vodim skozi celotni proces in pri tem uporabljam različne sprostitvene tehnike, tako da se lahko popolnoma sprostite in prepustite hipnotičnemu stanju. To stanje je povsem varno in naravno, kar pomeni, da se lahko kadarkoli vrnete nazaj v budno stanje.
V hipnozi začnete razumeti, zakaj delujete po določenem vzorcu čustev. Zakaj se vedete tako in čemu namen vašega vedenja. Kako to, da še vedno razmišljate tako, čeprav se zavestno trudite, da ne bi.
S hipnozo tako lažje najdem odgovore, pridemo do rešitve in trajne spremembe v življenju.
 
Kako poteka terapija hitre preobrazbe ali RTT?
Terapija hitre preobrazbe poteka individualno s predhodnim brezplačnim posvetom. S tem opredeliva problem ali težavo, s katero se soočate. Pomembno je, da skupaj ugotoviva ali je RTT terapija primerna za vas.
​Celotni proces preobrazbe poteka 28 dni, s pomočjo mentorstva. 
Pred terapijo vam predhodno pošljem  hipnotično meditacijo, ki jo poslušate 7 dni pred hipnozo.
Sledi RTT terapija, ki traja od 1 do 2 uri.
Ob koncu terapije prejmete še personalizirana samohipnoza, ki jo poslušate 21 dni vsak dan, lahko tudi večkrat na dan.
​V tem času sem na voljo z mentorstvom in za vprašanja vezana na terapijo.
Terapija poteka osebno ali preko spleta.
 
RTT hipnoza lahko pomaga na različnih področjih, kot so:


Samohipnoza – hipnotična meditacija

Hipnotična meditacija je pripravljen na podlagi prehodnega posvetovanja stranke, tako skupaj dorečeva, kaj je tisto, kar želi stranka doseči.
Hipnotična meditacija je primerna za:
Priprave na porod, izboljšanje samozavesti in dvig motivacije, izboljšane splošnega počutja, za lažji spanec, soočanje s stresom ter druge težave, ki so povezane s trenutnim stanjem.
​Za najboljši učinek je hipnotično meditacijo potrebno poslušati vsaj 21 dni, vsak dan.


Regresija v prejšnja življenja

Regresija v prejšnja življenja poteka v hipnotičnem stanju in je povsem naravno stanje v hipnozi.
To izjemno popotovanje je nepopisna izkušnja, ki prikaže spomine iz preteklosti z namenom uravnavanja odnosov, videnja preteklih vzorcev, ki ovirajo sedanjosti. Pomaga vam prepoznati globje spomine preteklosti vaše duše.  V regresiji lahko prepoznate vzroke za travme, strahove ali stara prepričanja, ki vam predstavljajo izzive.
Terapija traja od 1 do 2 uri.
Skupaj se pogovoriva o težavi ali problemu s katerim se trenutno soočate. ​
Skupaj določiva cilj terapije.Terapija poteka osebno ali preko spleta.
 

Kontaktirajte nas

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×