0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Trgovina

Hipnoterapija - individualna

190,00 €
Hipnoterapija po metodi RTT™ - Rapid transformational therapy je edinstvena terapija, ki pomaga pridobiti notranje odgovore in nas osvobodi starih vzorcev in prepričanj.
 
Terapija vsebuje različne tehnike, kot so NLP (nevrolingvističnega programiranja), hipnoterapije, psihologije in kognitivno-vedenjske metode. Po številnih mnenjih je to ena najbolj učinkovitih terapij, saj nas popelje v globoko sproščeno stanje in s tem dostop do podzavesti. Podzavestni um pa pomaga, da pridemo do spoznanj in do vzrokov nastalih težav, ki so lahko posledica starih vzorcev iz preteklosti. S tem se soočimo z težavo, se osvobodimo čustev vezanih na preteklost in spustimo breme negativnih čustev.
 
Ker se vsi zavedamo, da je naš čas dragocen, se z RTT hipnozo lahko hitro osvobodimo starih vzorcev in prepričanj. S tem dobimo zaupanje v življenje in vse dobi svoj namen.
 
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×