0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

DELAVNICE IN IZOBRAŽEVANJA

Izobraževalni proces je pomemben korak pri ohranjanju zaposljivosti in povečanju delovne uspešnosti posameznika kot tudi celotne delovne organizacije.

Uspešne delovne organizacije se zavedajo, da so potrebe po izobraževanju zaposlenih vse večje, saj sodobno delovno okolje od zaposlenih zahteva kompleksne spretnosti (npr. samozavedanje, upravljanje s stresom, reševanje problemskih situacij, izražanje socialne opore...).

Zaposleni tako s pomočjo delavnic in seminarjev, ki jih izvajamo, pridobivajo različna znanja ter spretnosti, kot so: komunikacijske veščine, krepitev medosebnih spretnosti, vodstvene veščine in tako postanejo opolnomočeni za nove delovne zahteve. 

Izobraževanja in delavnice se izvajajo na različnih nivojih v organizaciji, od vodilnih do vseh ostalih delovnih mest in vsebujejo naslednja področja:

Delavnice in seminarje prilagodimo glede na ugotovljene potrebe, predhodna znanja in izvedene delavnice. Hkrati lahko pripravimo delavnice mešanih vsebin, kar pomeni, da kombiniramo lahko več področij, ki naslavljajo isti izziv.
Vse delavnice pripravijo in izvedejo strokovno usposobljene osebe, ki pri svojem delu uporabljajo različne metode in tehnike z namenom, da bo vsako izobraževanje ali delavnica zabavna in poučna hkrati.

AKTUALNO - JAVNI RAZPIS ASI 2024 - v pripravi je nov razpis.
IZBERITE NAS ZA VAŠEGA PARTNERJA

Seznam aktualnih delavnic (po abecednem redu):

Kontaktirajte nas

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×