0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

SELEKCIJA IN RAZVOJ KADRA

 

PLUS PsySelect

NOVO  - Psihometrično testiranje za namen selekcije kadra izvajamo digitalno, na daljavo ter v več jezikih (slovensko, hrvaško, angleško, nemško).


KAJ JE PSIHOMETRIČNO TESTIRANJE?

Psihometrično testiranje za namen selekcije kadra je proces pridobivanja informacij o kandidatih, s pomočjo različnih psiholoških tehnik, postopkov in metod. Glede na sistemizacijo in potrebe delovnega mesta, opravimo psihometrično testiranje, katerega rezultat je osebni psihološki profil v povezavi z razpisanim delovnim mestom.
S pomočjo psihometričnega testiranja:

ZA KOGA JE PSIHOMETRIČNO TESTIRANJE PRIMERNO?

Tako kot je pomembno, da na določeno delovno mesto zaposlite primernega kandidata, je tudi pomembno, da se kandidat čuti zmožnega za opravljanje tega dela. Le-tako se razvije dobra sinergija, ki je predpogoj za uspešno izvajanje dela, dobro klimo, hkrati pa se zaposleni počuti ponosno nase in na svoje delo.

 
Psihološko testiranje je zanesljiv in veljaven postopek selekcije, ki olajša proces odločanja  o primernosti kandidata. Z učinkovitim izbirnim postopkom pridobite: Ob zaposlovanju na določeno delovno mesto vam tako pomagamo izbrati optimalnega kandidata, ki bo ustrezal potrebam delovne organizacije ter potrebam delovnega mesta in ostalih zaposlenih. Naj poudarimo, da je naš pristop individualiziran in prilagojen vašim potrebam in željam. Ob tem se držimo smernic stroke, hkrati pa dajemo velik poudarek na strokovnosti in doslednosti. Le tako lahko stopimo korak bližje k uresničitvi vaših ciljev in k izboljšanju vsesplošnega stanja zaposlenih.

ZAKAJ IZBRATI NAS ZA SODELAVCA?

  1. 1. izvajamo testiranje na daljavo in digitalno
  2. 2. imamo integriran sistem za identifikacijo ter preverjanje istovetsnosti kandidatov med reševanjem
  3. 3. postopek je izpeljan hitro in učinkovit
  4. 4. izvajamo ga v več jezikih (slovenščina, hrvaščina, angleščina, nemščina)
  5. 5. prejmete vpogled tudi v potencial kandidata
  6. 6. metoda se lahko implicira tudi za potrebe razvoja kadra in kariernega razvoja
  7.  

Razvoj kadra
je sistematičen in načrtovan proces izvajanja ukrepov, namenjen strokovnemu, delovnemu in osebnostnemu razvoju zaposlenih. Je priložnost za ohranjanje in razvijanje kompetenc ter potencialov zaposlenih v skladu s cilji organizacije, kar vodi v boljše delovne rezultate.

Sodobno okolje od zaposlenih zahteva nove spretnosti in tako se zahteve po učenju in razvoju kadra zaradi vedno hitrejšega tempa sprememb stopnjujejo.

Pomembno je, da delovna organizacija prepozna potrebe po izobraževanju zaposlenih in zaposlenim to tudi omogoči. Skupaj z delovno organizacijo določimo cilje izobraževanja. Na podlagi ciljev izberemo primerne metode in tehnike ter izvedemo izobraževanje. Ob koncu izdelamo evalvacijo, ki je ključnega pomena, saj nam pove ali smo stvar peljali v pravo smer in kako prilagoditi prihodnja izobraževanja
 

Vlaganje v razvoj zaposlenih pomeni:

Izvajamo:

Kontaktirajte nas

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×