0

Pokličite nas
059 814 707
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

CELOSTNI PRISTOPI

Za poglobljen in ciljno usmerjen razvoj zaposlenih ter skrb za njih, je pomembna celotna obravnava in aktivnosti, ki obsegajo širši pogled za namen izdelave poglobljenih strategij razvoja kadra.

Celostna strategija zajema pregled obstoječega stanja med zaposlenimi, identificiranje primanjkljajev in pripravo akcijskega načrta, ki zajema aktivnosti potrebne za doseganje sprememb. Izbrane aktivnosti (delavnice, seminarji, izobraževanja...) izvedemo in na koncu podamo evalvacijo celotnega procesa. Preko evalvacije se dogovorimo o nadaljevanju aktivnosti ter izvajanju dopolnilnih ukrepov.

Celostna strategija tako zajema:

Celostna strategija je skrbno načrtovana in strokovno izpeljana. Za dobrobit in funkcionalnost organizacije je pomembno, da vlagamo v spremembe. Vsako uvajanje sprememb pomeni trud, delo, vlaganje resursov in šele takrat lahko pričakujemo napredek.

Kontaktirajte nas

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×